Rääma õpilasmalev Pärnumaal


Eilne vihmane ilm ja tänane tumesinine taevas teevad oma töö, seega otsustan töötoa läbi viia kinnises töökkojas. Olen tööd jaganud sedasi, et osa tööoperatsioone tehakse klassiruumis ja teised tegevused teeme töökojas ning suuremat saepuru tekitavad tööoperatsioonid teeme õues. Noorte ülesandeks on valmistada LED-lambid. Teen jälle klassis väiksed tööelu tutvustava esitluse ja aitäh Eesti Mööblitööstuse Liit, Teile hea video eest ("Ega puit ennast ise mööbliks tee!"Klastri EU41530 projekti “Mööblitööstuse ekspordivõimekuse tõstmine” raames) - teenisite sellega noorte aplausi ära!

Pean tunnistama, et see malev mind üllatas väga positiivselt ja noored olid väga osavõtlikud ja huvitused asjadest.

Lubasin ühele noormehele jagada linke metallikunstist, mis mind isiklikult väga on inspireerinud:

https://www.youtube.com/user/lazzemetalshaping

https://www.youtube.com/user/handmadeseatcompany

Kus ma neid moodsaid bomerang pilte näha saaksin, mis Te meie töötoast tegite?

#malev #Otsimevalgust #mobileworkshops #mobiilsedtöötoad #Merkuuroü #Puidusonpõnevust #Metallisonsädet #Pärnumaa