Mobiilne töökoda Lääne-Virumaal


18. aprill Lääne-Virumaal - Vinni-Pajusti ja Sõmeru.

Peab tunnistama, et kooli tehnoloogiaklassid on esinduslikult sisustatud ja võiksid eeskujuks olla enamusele Eesti koolidele. Koolis on viis klassiruumi, kus saab läbi viia tehnoloogia tunde (puiduklass, metalliklass, masinaruum suurte puidu töömasinatega, keevitusruum, projektoriga väike esitlusvõimalusega ruum ja väga korralik laserpink :).

Noored olid huvitatud ja täis tahtmist. Proovisime neid omalt poolt võimalikult palju inspireerida ja töötoa lõpuks valmisid alumiiniumist mälupulgad (õpetaja lubas tublidele poistele ka tunnihinde panna :).

Koridorist leidsime veel huvitavaid aparaate.

Päeva teises pooles sõitsime külla Sõmeru Põhikooli, kus kohtusime 9. klassi noortega.

Aitäh tegusatele õpetajatele, kes meid külla kutsusid ja noortele, kes suure innustusega kogusid tulevikuteadmisi!

#Metallisonsädet #mobileworkshops #mobiilsedtöötoad #Merkuuroü #LääneVirumaa