Laste ja noorte kultuuriaasta lõpetamisel Eesti Filmimuuseumis


Merkuuri meeskond koos Lauri Soosaare ja Liis Proosiga külastasid laste ja noorte kultuuriaasta lõpuüritust. Laste ja noorte kultuuriaasta raames tegime koostööd Laste Vabariigi meeskonnaga ning korraldasime töötubasid Türi, Kuusalu, Abja-Paluoja ja Kilingi-Nõmme noortele. See oli põnev teekond koos Laste Vabariigi eestvedajatega. Täname koostöö eest!

2017. aasta oli Merkuuri meeskonnale eriline - osalesime Ajujahi konkursil, võitsime sotsiaalse ettevõtluse ja teaduse populariseerimise auhinna, korraldasime üle 120 töötoa ligikaudu 1500le noorele, tegime palju loometööd, arendasime tehnilisi lahendusi ja kohtusime innustavate särasilmsete noortega. Need olid meie esimesed 9 tegutsemiskuud.

Tõdesime, et tehnoloogia ja inseneeria valdkonnad inspireerivad noori leidma nutikaid ning uudseid lahendusi. Ootame põnevusega 2018. aastat!

#mobileworkshops #LasteVabariik #mobiilsedtöötoad #Merkuuroü #märkamine #Talllinn