SPIN-programmi noored teevad SPINneREID.


Kokkulepitud päeval ja kokkulepitud kohas tegutsevad Mart ja Lauri SPIN-programmi noortega. Nimelt Karjamaa Põhikooli sisehoovis on lahti rullunud meie Mobiilne Töökoda, kus noored saavad avastada põnevat tehnoloogiamaailma ja ise valmis teha päris omatehtud spinnerid. Üheskoos painutame metalli sikemasinaga, lõikame spinnerile saega messingust raskusi , freesime spinneri toorikuid, lihvime, põletame ja graveerime. Ja loomulikult valmivad SPIN-programmi rinnamärgid.

подшипник, ленточная пила, латунь, деревянная горелка, напильник, фрезерный станок, роликовая катушка, мастерская...

Igatahes uus ja põnev kogemus ja see oli meie esimese vene grupp :)

Aitäh SPIN-programmi meeskonnale põneva võimaluse eest!

#mobileworkshops #mobiilsedtöötoad #Merkuuroü #Mängusonkiirust #Tallinn